Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarna bildiğimiz şekilde haşlanır süzülür onu da tarif etmeyeyim artık.Soğan,biber,havuç ve sarmısak birlikte zeytinyağında kavrulur.Pembeleşince içine salça ilave edilir.Kekik,fesleğen ve tuz ilave edilir.Ardından kabaklar ve sucuklar eklenir.Üzerine çıkacak kadar su konur.Kapağı kapatılıp pişmeye bırakılır.Kabaklar pişip suyunu da çekince.Makarna tenceresine alınır.Haşlanmış makarna üzerine dökülür.İyice karıştırılır. Afiyet Olsun. Gönderen : Taner Karacı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |