Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI zeytinyağında biberlerimizi kavurup sırayla sarımsak ve rendelenmiş domateslerimizide ekleyip beraberce kavuruyoruz (sosun en iyisi çok iyi pişendir ilkesinide unutmayalım!!)sonra salçalarımızı göz kararı ekliyoruz.piştikten sonra kapatmaya yakın baharatlarımızı ekleyip kapatıyoruz ocağımızı...haşlanan makarnaları yogurtla karıştırıp üzerine sosumuzu yayıyoruz.....afiyet olsun....... Gönderen : şule gökşen |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |