Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı haşlayıp süzün. Makarnayı haşlarken, lapalaşmadan ocaktan alıp soğuk suda bir süre bekletmeye dikkat edin. Unutmayın, çocuklar lapamsı yiyecekleri sevmezler. Soğuk suda bekletip süzdüğünüz makarnayı margarini katarak ocakta ısınana kadar tutun. Bir tabağa alarak çatalla kardan adama benzer bir şekil verin. Domatesler yardımıyla eldiven, ketçap yardımıyla da kaşkol yapın. Yüzünü zeytin, biber ve domates yardımıyla şekillendirin ve vakit kaybetmeden servis yapın. Gönderen : |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |