Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sütaş sütü bir buçuk su bardağı su ve tuz ile kaynatın. Kaynayınca içine erişteleri ve Sütaş tereyağını ekleyip yedi dakika haşlayın. Sütaş kaşar peynirini rendeleyip yarısını kaynamakta olan eriştelere katın ve karıştırın. Erişteleri yağladığınız bir fırın kabına alın. Üzerine kalan Sütaş kaşar peynirini serpin. Önceden 220 derece ısıttığınız fırında 20 dakika pişirdikten sonra sıcak sıcak ikram edin. Özellikle sütaş ürünleri ile çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun... Gönderen : Pelin Berk | pb@mynet.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |