Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnayı üstünde yazan tarife göre pişirip süzdükten sonra yağın yarısından az biraz fazlasını tencereye koyup kızdırıyoruz. Süzülmüş makarnayı içine koyup 2 dk. pişiriyoruz. Öbür tarafta sarımsakları dövüp iyice ezdikten sonra yoğurtla bir güzel çırpıyoruz. kalan sıvı yağı tavaya alıp tarhanaları döküp iyice kavurduktan sonra(başında beklemek lazım yanmasın kötü olur) servis tabağına aldığımız makarnanın üstüne yoğurdu ve tarhana sosu ekleyip afiyetle yiyoruz. Süper!! Tavsiye ederim.. Gönderen : Arzu Özcan | arzus2000_99@yahoo.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |