Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Önce makarna haşlanır. süzülür. tencereye yağ konulur. bulyon atılır iyice ezilnce yumurtalar kırılır. tuz atılmaz çünkü bulyon yeterince tuzlu. iyice karıştırılır. makarnada katılır ve iyice tekrar karıştırılır. icinde yumurta olduğu fark edilmez bile Gönderen : ŞULEN | unlu_sule@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |