Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Mantarları ılık suya bastırın. Soğanı kıyın. Domateslerin kabuklarını soyun. Domatesleri küp halinde doğrayın. Soğanı 20 gram tereyağında pembeleşene dek kızartın. Küp halinde doğranmış ciğeri 40 gram tereyağında kızartın. Ciğeri bir tabağa alarak sıcak bir yerde bekletin. Kızartma yağına etsuyunu ilave edin, pişirin. Soğan, domates ve mantarları katın, hepsini 20 dakika kısık ateşte pişirin. Tuzunu ve biberini ayarlayın. Erişteleri haşlayın. Jambonu ve ciğeri sosun içine katın. Eriştelere peynir serpiştirin, sos ile servis yapın. Gönderen : Mine Kutlu |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |