Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Önce tavuk etlerini kuşbaşı doğruyoruz.Bir tencereye yağı ve soğanları atıyoruz pembeleşince tavukları da ilave ediyoruz tavuklarda sotelendikten sonra salçasını tuzunu ve baharatları ekliyoruz. (ben yarım paket makarnaya 1 lt kadar su koyuyorum.)Suyuda ilave ettikten sonra kaynamaya bırakıyoruz.Kaynayınca makarnaları içine atıp pişiriyoruz.Makarnalar suyu güzelce çektikten sonra (gerçi ben makarnalarımın biraz sulu kalmasını seviyorum)En son pişen makrnamın üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.Afiyet olsun. Gönderen : Dilek Uzal | dilocan1@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |