Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kabuğu soyulmuş domatesleri küp şeklinde doğrayın ve bir tavada maydanoz, sarımsak, tuz, zeytinyağı ve tonbalığı ile karıştırın. 5-7 dakika pişirin ayrı bir kapta edildiği şekilde pişirdiğiniz Conchiglie makarna ile karıştırıp ateşte 2 dakika daha tutun. Daha sonra üzerine kremayı dökün ve iyice karıştırın. Maydanozla süsleyip sıcak servis yapın. Gönderen : Halide Pursaklı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |