Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnayı haşladıktan sonra süzün ve soğumaya alın, birbirine yapışmaması için çok az yağla karıştırın.. domatesleri küp, biberleri halka şeklinde doğrayın.. maydanoz ve soğanları da normal boyutlarda kıyın.. ton balığı dışındaki malzemeleri doğradığınız malzemelerle makarnaya ekleyip iyice karıştırın.. yağı süzülmüş ton balığını en üste ekleyin ve afiyetle yiyin:) Gönderen : Canan PUSAT | cananpusat@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |