Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Derin bir tencerenin içerisinde makarnaları haşlayın ve süzün diğer tarafta kalın dipli ve geniş bir tavanın içerisinde kremayı ısıtın. Tulum peynirini ekleyin, 1-2 dakika kaynatın Süzdüğünüz makarnaları tavaya aktarın, iyice karıştırın, dervis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz ve ceviz içi ile süsleyerek servis yapın Gönderen : Vahide Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |