Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tenceremizin içine suyu koyuyoruz makarnaları içine koyuyoruz.Diğer yandan makarna haşlanırken başka bir tavada zeytinyağıyla soğanı kavuruyoruz.Daha sonra soğanı ve yağsını makarnanın suyunu süzdükten üstüne koyuyoruz ve salçayı koyuyoruz. Havucu bol suyla yıkayıp doğradıktan sonra yağda kavuruyoruz .Biraz Karıştırdıkdan sonra bir tutam dereotunuda üstüne koyuyoruz İsteğe göre :isterseniz biftekle dereotuyla çeşitli soslar yapıp üstüne koyabilirsiniz. AFİYET OLSUN. Gönderen : Nazmiye | nazmiyeyesilkanat@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |