Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Makarnaları haşlayın ve süzün derin bir tencerede kaymak ile bütün peynirleri eritin. Isıtılmış bir servis tabağının içerisine makarnaları alın. Ertilmiş peynirleri üzerine koyun. Kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş k.biber ile süsleyerek servis yapın. NOT: Makarnanın ve servis tabağının sıcak olması gerekir. Yoksa peynirler donar. Gönderen : Duygu Kaya |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |