Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kaynayan tuzlu suya makarnayı ekleyin ve 8-10 dakika haşlayıp süzün. Tavaya 3 yemek kaşığı zeytinyağ koyun. Ezilmiş sarmısakları ve soya filizini ekleyin, sallayarak soteleyin. Karabiber, tuz, soya sosu ve kremayı ilave edin. Makarnayı sosla iyice karıştırın. Sıcak servis yapın. Gönderen : Kemal Aslan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |