Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencereye tuz, yag ve 5 su bardagi su koyup kaynatınız. Makarnaları içine atıp bir kaç kere karıştırarak kapağını örtünüz. Ara sıra karıştırarak hafif hararetli ateşte suyunu çekinceye kadar pisiriniz. Rendelenmiş peyniri katıp karıştırınız. Servis tabağına boşaltıp üzerine kıyılmış maydanoz koyunuz. Gönderen : Cemile Bardan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |