Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnayi tuzlu suda haslayip sogutmaya birakiyoruz ayri kabta brokoli ve havucu yuvarlak kesip hasliyoruz soguduktan sonra yogurt sarmisak ve pul biberi karistirip uzerine dukuyoruz arzu eden maydanos serperek servis yapabilir Gönderen : ozturk fatma | gizeli-berfin@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |