Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Jambonları tereyağında soteleyin. 5 yumurtayı iyice çırpın. İçine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Haşladığınız makarnanın -çok sıcak olması gereklidir- üzerine dökerek karıştırın. Üzerine sote jambonları yağı ile gezdirerek serpin ve 1-2 kez karıştırın. Gönderen : Rabia Koçak |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |