Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yumurtaları iyice çırpın,ve elenmiş una yavas yavas yedirerek ekleyin. 10 dakika kadar hamur yumusayana kadar yogurun. Yarim saat ile bir saat kadar hava almayacak sekilde üzerini örterek bekletin. Dinlenmiş hamuru un yardımı ile ince açın. ince açılmış hamuru rulo olacak şekilde kıvırarak sarın. Ruloyu keskin bir bıçak ile ince ince kesin ve ruloları açın. Hazırladığınız spagettileri hazır spagetti pişirir gibi pişin. Sosun Tarifi : yağı tavaya alıp kızdırın. üstüne domates ve biber salçasını ilave edin. salçaları iyice karıştırıp yağda hafif kızartırken baharatları ilavedin. En son soğuk su ilave edip kaynayıncaya kadar karıştırın. suyunu çekip istediğiniz koyuluğa ulaştığında altını kapatıp bir beş dakika ocağın sıcağında bekletin. Gönderen : Uygur Eken |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |