Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sarmısakları 2 çorba kaşığı zeytinyağında kavurduktan sonra üzerine domates, kekik, salça, karabiber ve tuzu ilave edip, 20 dakika pişirin. İkiye bölünmüş zeytinleri bu karışıma ekleyin ve tekrar pişirin. Önceden pişirdiğiniz Kuskusunun üzerine dökün. Kalan zeytinyağını ilave ettikten sonra cheddar peyniri ile hemen servis yapın. Gönderen : Naciye Albulak |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |