Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Siyah zeytinleri çekirdeklerinden ayırın ve yeşil zeytinlerle birlikte iri iri doğrayın. Acı biberleri uzunlamasına bölün ve yıkayın. Çekirdeklerini çıkarın ve küçük küçük doğrayın. Sarımsağı soyun ve ezin. Maydanoz yapraklarını ince ince kıyın. Spagettiyi 3 yemek kaşığı tuz kattığınız kaynar suda 10 dakika pişirip, suyunu süzün. Kalan zeytinyağını tavada kızdırın. Acı biber, sarımsak ve zeytinleri yağda hafifçe kavurun. Süzdüğünüz spagettiyi ve ince kıyılmış maydanozu katıp, karıştırın. Tuz serpip, bekletmeden servis yapın. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan@bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |