Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnaları yaklaşık olarak 10 dk. 1 yemek kaşığı tuz ıle hasladıktan sonra süzünüz.daha sonra makarnaları haşladığınız kaba 1bucuk yemek kaşığı tereyağı ve ardından salça ekleyınız.salçayı ıyıcene koyulaştıktan sonraa bır mıktar su ıle seyreltiniz.haşladığınız makarnaları genişçe bir kaba alınız ve üzerine ister süzme isterseniz normal yoğurt ekleyiniz (miktar :göz kararı).hazırladığınız salça sosa bır mıktar kırmızı bıber ve kekık ekledıkten sonra yoğurtlu makarnanın üzerine dökünüz.afiyet olsun.. Gönderen : aycan saraylıoğlu | ayci_146@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |