Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna haşlanır. diğer taraftan sucuk ve kaşar peyniri rendelenir. Salatalık turşuları ufak ufak doğranır. makarnalar süzüldükten sonra başka bir tencerede yağ eritilir. sucuk ve turşu içine koyulup kavrulur. daha sonra makarna da içerisine konularak kavrulur en son üzerine kaşar peyniri serpilir. bunu ben uydurdum. umarım siz de beğenirsiniz. Gönderen : canan mehtap gürbüz | mehtapya@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |