Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1 paket kremalı mantarlı çorba 1 su bardağı sut 1.5 su bardagi su ile hazirlanir ve 1 paket başemal tarifine gore ayri bir yerde hazirlanir.tavuklar haslanir. makarnalar tarifine gore haslanip, suzulur (soguk sudan gecirilmez).fırın tepsisi tereyag ile hafif yaglanip makarnin yarisi dokulur makarnanin ustune haslanmis tavuk ve garnatur yerlestirilip sosun yarisini dokulur ve kalan makarna uzerine dokulup bu makarnaninda uzerine kalan sos dokulup iyice harmanlanir ki makarna kurumasin uzerine kasarlar serpistirilip fırında kasarlar kızarana bekletirilir.afiyet olsun. Gönderen : nilgun erdogan | nilgun-erdogan@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |