Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kıymayı iyice ezerek kısık ateşte pişiriniz. Kıyma piştikten sonra rendelenmiş domatesleri kıymaya ilave ediniz. Sonra salçayı da ekleyip sosun içinde ezin. 4 diş sarımsağı iyice ezdikten sonra 3 dişini hemen sosa ekleyiniz. 5 dakika kısık ateşte karıştırdıktan sonra kalan sarımsağı da ekleyiniz ve 1 dakika daha pişirdikten sonra sosu makarnanın altına istediğiniz kadar koyun, yoğurda biraz su ekleyip makarnanın üstüne dökün ve afiyetle yiyebilirsiniz. (makarnayı haşladıktan sonra üzerine 1 kaşık sana ya da becel koyupkarıştın, ama yağı eritmeden koyun.) Gönderen : alara | alaraaltuglu@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |