Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tereyağını tencerede erittikten sonra küçük küçük doğranmış soğanları pembeleşinceye kadar yağda kavurun. Fıstıkları da yağa ekleyip kavurmaya devam edin. Arpa şehriyeyi, üzümleri ve baharatları tencereye ilave ederek karıştırın. Birkaç dakikada arpa şehriye pembeleşinceye kadar karıştırdıktan sonra kaynamış suyunu da dökerek tencerenin kapağını kapatın.Arpa şehriye suyunu çekip yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet Olsun... Gönderen : Mürşide Katmancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |