Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI erişteler tuz ve sıvı yağ eklenmiş bol kaynayan suda haşlanır.yoğurt sarımsak tuz su çırpılarak kıvamlı bir sos hazırlanır.tavada sıra ile sıvıyağdakıyma soğan biber domates karabiber az su ile sos pişirilir.servis tabağına önce erişteler sonra sarımsaklı yoğurt sonra kıymalı sos konup sıcak olarak yenir.AFİYET OLSUN. Gönderen : şerife yıldırım | afyon
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |