Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnanız haşlanırken, domatesleri rendieleyin ve salçayı içinde ezin, eğer sos gözünüze fazla kıvamlı gelirse içini çok az sulandırabilirsiniz. sarmısağı ezin ve karşımın içinde döküp karıştırın. tereyağını tavada eritin, sosu dökün ve pişirin daha sonra da baharatları ekleyin. haşlanmış ve suyu süzülmüş makarnanızın üzerine dilediğiniz kadar dökün, afiyet olsun!! Gönderen : derya başlamışlı | deryabaslamisli@gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |