Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

etli makarna Tarifi

MALZEMELER
0,5 kilo et
100gr tereyağı
2 adet doğranmış domates
küçük boy soğan
3-4 adet mantar
5 baş sarımsak
1 kaşık domates salçası
1 kahve bardağı sıvı yağ
1 adet biber


YAPILIŞI
1 litre suya kaynamaya yakın makarnayı koyun makarna haşlanırken, yarım kilo eti tavada hafif yağ ile kavurunet pişmeye yakın doğranmış domatesi ve biberi ekleyip kısık ateşte bırakın.mantarlarıda ayrı bir tencerede haşlayın.et pişince bi kaba koyun ve bırakın.haşlanmış makarnayıda süzgeçten geçirin.haşlanan mantarı rendeleyin ve rendeden sonra salçaya bulayın.en sonunda bütün malzemeleri tencereye koyun ve 15 dk kısık ateşte bekletin.malzemeler ısınınca makarnayı boşaltın.2 dk karıştırın ve5 dk ateşte bekletin.afiyet olsun:) :)


Gönderen : bedia durak | gs931gizem@hotmail.com

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.