Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 1 litre suya kaynamaya yakın makarnayı koyun makarna haşlanırken, yarım kilo eti tavada hafif yağ ile kavurunet pişmeye yakın doğranmış domatesi ve biberi ekleyip kısık ateşte bırakın.mantarlarıda ayrı bir tencerede haşlayın.et pişince bi kaba koyun ve bırakın.haşlanmış makarnayıda süzgeçten geçirin.haşlanan mantarı rendeleyin ve rendeden sonra salçaya bulayın.en sonunda bütün malzemeleri tencereye koyun ve 15 dk kısık ateşte bekletin.malzemeler ısınınca makarnayı boşaltın.2 dk karıştırın ve5 dk ateşte bekletin.afiyet olsun:) :) Gönderen : bedia durak | gs931gizem@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |