Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna sıcak suda 7 dk haşlanır süzüldükten sonra 1kaşık tereyağ eritilirken fesleğen eklenir Eriyip kızdırılan yağın altı kapanıp ılıdığında üzerine rendelenmiş izmir tulumu ilave edilir süzülen makarnaya yapılan sos karıştırılır servis yapılırken ince doğranmış taze roka yaprakları üzerine serpipilir Gönderen : fahriye akca | fahriye@erturktekstil.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |