Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna sıvıyağ ve tuz eklenmiş bol ve kaynar suda haşlanır 10 dk. ve süzülür.soğuyunca mayonez yoğurt zeytinyağı ile karıştırılıpbüyük bir borcama 3 parmak kalınlığında yayılır.bezelye yumurta havuç patetes haşlanır ayrı ayrı rendeleniryumurtanın sarısı ve akıda ayrı rendelenir pancar ve kornişonda ayrı ayrı rendelenir sıra ile2 parmak kalınlığındamakarnanın üzerine yayarak gökkuşağı şekli verilir aralara maydonozda konur afiyet olsun bu bana ait bir tariftir size gönderdiğim diğer tarifler gibi. Gönderen : şerife yıldırım | afyon
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |