Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI kaynayan suya erişteyi alarak biraz haşlayalım ve daha sonra soğuk sudan geçirip süzelim diğer taraftan havuçları ince kiprit çöpü (jülyen) doğrıyalım soğanlarıda uzaunca doğruyalım wok a (çin tavası) yoksa cukur bir teflon tencereye sıvıyağı alıp kızdıralım kızınca erişteyi atalım karıstırark kavuralım ardından havuç ve soğanları ekleyelim ve son olarakta soslarını döküp 5 dk kısık ateşte pişirelim AFİYET OLSUN! Gönderen : Gizem ÖZGEVREK | gizem_predator177@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |