Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI klasik bildigimiz gibi .önce suyu genis tencerede kaynatalim 1 tatlı kaşığı yağ ve tuz ekleyelim sonra makarnaları ekleyelim 10 -11 dakika haslandiktan sonra 1 bardak su ekleyerek süzelim .... sosu hazirlamak icin ....tavaya salcayi ve 1.5 su bardagi ekleyelim kaynamaya baslayinca altini kisalim sonra karabiber ve kirmizi biberi ekleyelim karistilalim sonra sarimsak rendeleyin veya tozunu ekleyelim iyice karistiralim kisik ateste 5 dakika bekleyelim sonra makarnalari tencereye üzerine sosu ilave edip karistiralim ve burger peynirinide üzerine koyup erimeye basladiktan sonra tahta kasikla karistiralim sonra servise afiyet olsun ....eger tutturabilirseniz cok degisik ve enfes bir lezzet ciktigini göreceksiniz Gönderen : ertugrul sari | edis34@gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |