Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI dolamlık kabaklar temizlenip iç kısımları alınır.suda haşlanarak ağız kısımları aşağıya gelecek şekilde tencereden alınır.makarna haşlanır.haşlanmış makarna ince kıyılmış dereotu ve baharatlarla harmanlanıp haşlanmış kabakların içerisine konulur dolmaların ağızkısmına ufak tereyağ bırakılıp 1 dilim domates ve kaşar rendesiyle örtülür.kızğın fırında kızarıncaya kadar bekletilen kabaklar çıktıktan 10 dk sonra sarımsaklı yoğurt ile servis edilir afiyet olsun Gönderen : ismail tazecan | byblack@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |