Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI bir borcam tepsiye keş serpiştirip,haşlanmış makarnayı suyunu süzmeden delikli kepçeyle bir kat keş bir kat makarna şeklinde dökeriz.tencerede kalan makarna soyundan üzerine bir miktar dökeriz. bir tavada zeytin yağımızı içine bayat ekmeğimizi ufalayarak kızartırız.yağı biraz soğuttuktan sonra toz biberimizide ekleyip,makarnaya dökeriz. afiyet olsun Gönderen : fatoş kartoğlu | fadime1153@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |