Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarna tuz ve sıvıyağ eklenmiş kaynayan suda haşlanır.kırmızı biberler fırında közlenir,ayıklanır küçük küçük doğranır.diğer sos malzemesi ile karıştırılıp makarnanın üzerine serilirve sıcak sıcak servis edilir. Gönderen : şerife yıldırım | afyon
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |