Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI sarimsaklar ezilip yagda kavrulur.daha sonra krema ve sebze bulyonu harika olyoreklenir birlikte biraz pisirilirtabi buarada makarnalar haslanir.süzerken makarnanin suyundan bir bardak kadar hazirlanan sosa eklenir.biraz daha pisirilir.daha sonra makarnalar eklenir ve karistirilir 5 dk. kadar sosla özdeslesmesi saglanir.en sononda maydanozlar eklenir ve istege göre karabiber konup alti kapatilir.harika oluyor afiyet olsun Gönderen : pelin özdemir | pelin33-@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |