Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnalar kaynayan tuzlu ve sıvıyağlı suda haşlanır zevke göre diri veya yumuşak.labne ,zeytinyağı,süt kıvamlı bir sos olacak şekilde karıştırılır.diğer sos malzemeleride eklenip makarnanın üzerine serilip servis edilir. Gönderen : şerife keskin | serifekeskin76@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |