Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tereyağını ve zeytinyağını erittiğimiz teflon tavada kıyma kavrulur.tam anlamıyla pişmeden biraz önce küçük küçük doğranmış sarımsaklarda kıymaya ilave edilir.bu arada geniş bir tencerede spaghettileri kırmadan haşlamaya başlanılır.kavrulan kıymaya sarımsaktan hemen sonra biber ilave edilip pişirilmeye devam edilir.üzerine karabiber tuz ve kremada eklendikten sonra tavanın altı iyice kısılıp 7 - 8 dakika bu sıcaklıkta kaynatılır.haşlanan spaghetti sudan geçirilmeksizin süzülür.makarnalar tabaklarda sade haliyle servis yapıldıktan sonra bolca sos ve üzerine peynir ilave edilir.afiyet olsun (makarnayı fazla haşlamamanızı tavsiye ederim) Gönderen : Ceyhun Yılmaz | fceyhunyilmaz@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |