Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnalar iyice haşlanır. daha sonra rondoya konularak çekilir. diğer taraftan haşlanmış olan patatesler de rondoda çekilir. bir tepsinin dibine, hafif un serpiştirilir. üzerine hamur haline getirdiğimiz makarna dökülür. makarnanın üzerine ise patates püresi yayılır. patatesin üzerine ise hafif suyla sulandırılan salça sürülür. en üste de salam sosis, sucuk ve kaşar peyniri gezdirilerek önceden ısıtılmış fırına verilir. 10 dakika kadar pişirildikten sonra çıkarılır. Bunu da ben uydurdum. Ama beğeneceğinizi umuyorum. Gönderen : Canan Mehtap Gürbüz | mehtapya@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |