Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI tavada doğranmış sarımsaklar ve tavuk gögüsü tavada sote edilip yeşil biber ve kabuğu soyulup doğranmış domatesler ilave edilip baharatı katılır haşlanmış süzülmüş makarna biraz diri olarak spagettiler avuç içine alınarak yaprak sarma şeklile içine hazırlanmış sostan konulup sarm yapılır sarma rende kaşara batırılıp yumurta akı yardımıyla tuturulur yağlı kağıttaki tepsiye dizilir 180 derecede pişirilip ılık olarak servis edilir Gönderen : ismail tazecan | byblack06@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |