Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 10 br.su kaynatılır.tuz ve sıvıyağ eklenir.iyice kaynayıncamakarnalar eklenir.10 dk.sonra süzülür.servis tabağına alınır.tavaya zeytinyağı ve ince doğranan mantarlar eklenir kavurulur.fendelenmiş domatesler ilave edilir pişirilir.tuz,karabiber,pul biber,kekik,sarısak eklenir.makarnanın üzerine dökülür.kaşar rendesi ve ince doğranmış maydonozla süslenip sıcak olarak servis edilir.AFİYET OLSUN. Gönderen : şerife yıldırım | afyon
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |