Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI kaynamış suya makarnayı döküp 10-13 dakika arasında pişirilir makarnanın yapışmaması için 1-2 kaşık zeytin yağı dökün ve biraz da tuz ekleyin SOS:yağımızı tava ya koyuyoruz kızdığında salça yı ilave edelim rendelenmiş domateside koyun yine rende- lenmiş soğan ve biber ile size tuz ekleyin ve haşlanmış makrna ile sosu bir tencerede karıştırıp üstünü nane ile süsleyin maraş şivesiyle: hadi yemee başlayak hele Gönderen : ümmühan şirikçioğlu | sweetgirl_-_gs@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |