Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Et suyunda makarnayı 9 dakika haşlayıp sudan geçirmeden süzün. Akabinde tabaklara pay edin. Az yağda salçayı biraz karabiber ilave kavrup, tabaklara pay ettiğiniz makarnaların üstüne koyun. yanında biraz sarımsaklı yoğurt arzuya göre süslemede fesleğen taze kekik koyabilirsiniz yaratıcı olun işte. Gönderen : nihat erkmen | nihat-erkmen@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |