Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Derin bir kabta su kaynatın. İçine tuzunu ilave edin ve yaklaşık 8 dakika kaynatın. Makarna haşlanırken bir tencere yada derin bir tavaya zeytin yağı , soğan sarımsak ,pul biber ilave edin. Soğanlar pembeleştikten sonra küp küp doğranmış kabuksuz domatesleri ilave edip şöyle bi karıştırın. Makarnanin suyundan bir kepçe ilave edin ve kısık ateşte yaklaşık 5 dakika fokurdatın. Haşlanmış makarnayı süzüp bu sosla karıştırın 2-3 dakika kısık ateşte karıştırarak sosla iyice harmanlanmasini sağlayın. Servis tabağına alıp üzerine rendelenmiş parmeşan peynirini ilave edin. Gönderen : Şenay Pipitone |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |