Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 2tatlı kaşığı pul biberi ve naneyi yağla beraber kavurup 500gram yogurdumuzuda ayran gibi yapıp makarnanın üzerine döküyoruz sonra kavurduğumuz pul biberi ve naneyi ayran kıvamında makarnanın üstünde gezdiriyoruz afiyet olsun Gönderen : ramazan sarıkaya | rmzn_srky_1060_@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |