Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI İlk önce makarnayı haşlayın.Sonra sarmısakları dövün ve salça ile zeytinyağında kısık ataeşte 1-2 dakika pişirin. Makarna ile karıştırın fesleğenide ekleyip isteğe göre mozerella yada kaşar ekleyebilirsiniz .Afiyet olsun Gönderen : ayşegül yılmaz | lotusoyku@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |