Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnanızı rahat haşlaya bileceginiz bir tencereye geregi kadar su tuz ve 1 çorba kaşıgı zeytin yagı koyup kaynatın .kaynayan suya spagettinizi bütün olarak koyup sık sık karıştırarak aldante haşlayın ayrı bir tencerede önce tere yag ve kalan zeytin yagımızı ısıtalım ince kıyılmış sarımsagımızı hafif ateşte ileve edelim ve kokusunu alıncaya kadar sarartmadan yada yakmadan soteleyelim ardından soya sosu ilave edip bir taşım kaynatalım ocagın altını kısıp kremayı ilave edelim ocagın altını kapatıp maydanozu karıştırıp süzdügümüz makarnayla karıştırıp 10 dakika kadar bekletelim sosu tam olarak nüfuz decektir veeee beklenen an afiyetle yiyelim çok özel bir tariftir kıymetini bilelim :) Gönderen : muhsin şimşek | osmsimsek@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |