Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI spagettiyi kırmadan büyük bir tencerede haşla. haşlama suyuna defne yaprağını ekleyip haşlarsanız hoş bir aroma elde edersiniz. SOS İÇİN:domatesleri küçük küpler halinde doğrayıp ezmiş olduğunuz sarımsakla birlikte yağda hafif kavurunuz,buna sırasıyla salçayı,acı sosu ve baharatları ekleyip kısık ateşte ezilmeye bırakınız,son olarak etsu tabletini yarım çay bardağı suda iyice ezip bu sosa ilave ediniz.çok az daha karıştırıp ocaktan indiriniz. süzülen makarnayı genişce bir kaba boşalttıktan sonra sosu sıcak olarak üzerine dökün.fesleğenle dere otunu ince kıyım halinde doğrayıp sosun üzerine serpiştiniz ve isteğiniz içecekle servis yapınız afiyet olsun. Gönderen : Mehtap Güner |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |