Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnayı kaynar suda tuz ve sıvı yağ ilave edip kaynatın. diğer yandan bir kaba yoğurdu koyun üzerine sarmısakları rendeleyin. haşlanmış olan makarnayı süzün bir tencerede sıvı yağda 2 dk kavurun servistabağına alın üzerine yoğurdu dökün. bir tavada yağı kızdırın yağın üzerine pulbiberi dökün yağın rengi kırmızı olana kadar bekleyin bu karışımı servis tabağındaki yoğurtlu makarnanın üzerine dökün.. AFİYET OLSUN Gönderen : GİZEM |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |