Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Geniş tencerede yağı koyup, soğanı, sarmısağı, hafifçe kavuruyoruz. paketi açıp makarnaları da içine atıyoruz. 3-4 dakika kısık ateşte karıştırıyoruz. zençefilleride minik parcalara bölüp içine atıyoruz. istenirse salçasını, tuzunu da koyup 1-2 dakika karıştırıp, üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su ekliyoruz. kapağını kapatıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Gönderen : özgür yılmaz | nihaleydor@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |